U svetu rukometne opreme, ključan je odabir prave opreme, a to je Select rukometna oprema. To je ključna komponenta za postizanje izvanrednih rezultata. Naša široka ponuda Select rukometne opreme, usmerena je ka spajanju preciznosti i performansi, pruža vam neophodna sredstva za uspeh na terenu.

Rukometne lopte su srce igre, a naš asortiman obuhvata vrhunske kreacije ručno izrađene i odobrene od strane EHF-a. S neuporedivim prijanjanjem i kontrolom, ove lopte omogućavaju izuzetne mogućnosti i šuteve. Pored izbora lopti, posebno ističemo udobnost. Naša ponuda obuhvata i specijalizovane Select i Trimona lepkove, garantujući da vaša lopta ostane pod kontrolom uprkos izazovima na terenu.

Rukometni svet nije ograničen samo na lopte. Naš obuhvatan izbor dodatne opreme pruža celokupnu podršku. Torbe i vreće za rukometne lopte Select omogućavaju stilski i praktičan prenos vaše opreme. S različitim veličinama i dizajnima, svaki igrač može pronaći idealno rešenje.

Da bismo očuvali vašu opremu, nudimo pumpe, igle i druge dodatke za održavanje lopte u savršenom stanju. Kvalitet i izdržljivost naše opreme garantuju pouzdanost u svakom trenutku.

Rukomet je više od igre – to je posvećenost, timski duh i strast prema napretku. Naša oprema podržava tu strast i omogućava vam da se izdvojite na terenu. Bez obzira na vaš nivo – amater, profesionalac ili trener – naša raznovrsna paleta proizvoda prilagodiće se vašim potrebama i otvoriće vrata ka uspehu. Uz raznolikost modela rukometnih lopti, specijalizovane lepkove, torbe i vreće za lopte, kao i svu dodatnu opremu za održavanje, stvaramo prostor za vaš trijumf. Zakoračite na teren sa samopouzdanjem, znajući da ste podržani vrhunskim rukometnim rešenjima svetskog brenda-Select.

Naša strast prema rukometu odražava se u svakom detalju naše opreme. Odabir najkvalitetnijih lopti, specijalizovanih lepkova, praktičnih torbi i vreća za lopte, kao i svih neophodnih dodataka, stvara vaš siguran put ka uspehu na terenu. Sve to čini Handballisimo vašim pouzdanim partnerom za vrhunsku rukometnu opremu- Select rukometna oprema.

Skip to content