POLITIKA PRIVATNOSTI

Vaša porudžbina je potpuno sigurna!

Mi cenimo Vašu privatnost i o Vašim podacima izuzetno pažljivo brinemo.

Sve posredovane informacije su sigurne, nećemo ih ni pod kojim uslovima ustupati trećem licu, što Vam osigurava potpuno sigurno i bezbedno poslovanje i saradnju sa nama.

 

 

 

 

Zaštita privatnosti podataka

 

Da bismo obradili Vašu narudžbinu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i telefon,  a sve kako bismo mogli da  Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu narudžbine.

 

Prilikom poručivanja na našem sajtu, mi prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima.

 

Kako bismo mogli da  Vam pružimo kvalitetnu usluge, poručivanje na sajtu ww.lepakzarukomet.com podrazumeva saglasnost korisnika da mu šaljemo email, sms i viber obaveštenja.

 

Vaše neophodne lične podatke koristimo isključivo u svrhe tehničke administracije web sajta, a kako bismo Vam pružili brzu i efikasnu uslugu, odnosno za komunikaciju sa vama. 

 

Podatke koje posedujemo nećemo otuđiti trećim licima, niti na tržištu, niti ćemo zloupotrebiti vaše privatne informacije.

 

 

Vaše podatke nećemo predati trećem licu  sem ukoliko se to od nas bude zahtevalo zakonom.

 

 

Cookies

 

ww.lepakzarukomet.com koristi „cookies“ da Vam pomogne da prilagodite korišćenje interneta Vašim potrebama.

 

 

 

 

Saglasnost i promena uslova

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa navedenim uslovima korišćenja. 

Latinka Stamenković PR Vranje se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon
objavljivanja na ovoj strani i slanja e-mail obaveštenja svim registrovanim korisnicima.

Skip to content