ISPORUKA

Nakon evidentiranja porudžbine, vaša porudžbina ulazi u proces obrade u kome se utvrđuje da li je traženi proizvod dostupan. Nakon obrade porudžbine, na vašu e-mail adresu stići će obaveštenje o statusu porudžbine.

Period obrade porudžbine je najčešće 1-3 radna dana. Porudžbine kreirane petkom i vikendom će kurirska služba preuzimati tek naredne nedelje, a u slučaju hitnosti porudžbine za sve porudžbine kreirane petkom do 12 časova, molimo Vas pozovite nas na kontakt telefon 063/773-95-85 (broj je registrovan u Telenor mreži).

Preuzimanje pošiljke

Latinka Stamenković PR Vranje sarađuje sa kurirskim služba Daily Express, Bex Express i Post Express ali u slučaju da imate svog omiljenog kurira, prilikom naručivanja u delu “NAPOMENA” unesite kojom kurirskom službom želite da vam se proizvod pošalje.

Prodavac je dužan da Kupcu isporuči robu u roku od 7 dana od dana zaključenja ovog ugovora s tim da rok ne može biti duži od 30 dana.

Kurirska služba pošiljke donosi na adresu za isporuku radnim danima u periodu od 8-16h, odnosno u skladu sa svojim pravilnikom.

Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku.

Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite, pozivom broja 0637739585 (broj je registrovan u Telenor mreži).

Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko vas kurir ne pronađe na adresi, da vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbine i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka nam se vraća.

Cena isporuke

Isporuka je besplatna za sve porudžbine iznad 50000 RSD.

Za porudžbine ispod 50000 RSD trošak isporuke je snosi kupac prilikom prijema robe od strane kurira.

PRILIKOM OBRADE PORUDŽBINE PRODAVAC MOŽE KORIGOVATI CENU ISPORUKE UKOLIKO JE ZARAČUNATA MANJA ILI VEĆA CENA S OBZIROM NA TEŽINU PORUDZBINE ALI MAKSIMUM U SKLADU SA VAŽEĆIM CENOVNIKOM KURIRSKE SLUŽBE KOJU IZABERETE, ODNOSNO PRILIKOM PREUZIMANJA POŠILJKE KURIRSKA SLUŽBA ZADRŽAVA PRAVO DA VRŠI KOREKCIJU CENE NAKON PROVERE TEŽINE, ALI MAKSIMUM U SKLADU SA VAŽEĆIM CENOVNIKOM KURIRSKE SLUŽBE KOJU IZABERETE.

NAPOMENA: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI PORUDŽBINU, saglasni ste sa uslovima isporuke.

Skip to content